Шефът на управата на Левски Иво Тонев направи любопитен коментар за моментното състояние на "сините".

Тонев обяви, че играта на Левски се е подобрила значително, след като Георги Иванов-Гонзо е поел отбора.

Бизнесменът добави още, че е оптимист за бъдещето на "сините" и се надява на победа над ЦСКА, с което да се прекъсне черната серия срещу "армейците".

Както е известно, червените наредиха пет поредни шампионатни победи над Левски, като двата отбора се срещат след седмица на стадион "Васил Левски".

"И преди казвах, и сега ще се повторя - Георги Иванов е човек, който заслужава да има доверие и уважение. Ситуацията, в която работи, е изключително трудна и тежка. В момента той показва, че независимо от всички неща, съпътстващи Левски, може да успее".

"Виждате, че отборът се изправи на крака и играе добре. Сега престоят няколко важни мача, в които ако успеят да победят, всичко ще бъде наред. Трябва повече доверие и подкрепа най-вече към Георги Иванов и Даниел Боримиров, както и към хората, които се опитват да помогнат на клуба".

"Ще се радвам, ако отборът се изкачи още нагоре. Надявам се да победим ЦСКА. Много е неприятна серията от пет поредни загуби за всички, които обичат Левски. Ако има някой, който притежава характера да я прекъсне, то това е Георги Иванов", заяви Тонев пред "Тема спорт".

Шефът не пропусна да се изкаже и по адрес на Димитър Димитров-Херо, който от зимата ще поеме отбора.

"Добро решение. Винаги съм казвал, а и вие знаете какво е мнението ми за него. Затова е излишно да говоря повече. Мисля си, че могат да се очакват добри дни с Херо. И особено със спортен директор и човек като Георги Иванов, с неговия характер, непримиримост и любов към Левски".

Тонев коментира и строителството на Сектор "А" на "Герена".

"Приключихме с грубия строеж и изливането на бетон, тази седмица започнаха зидариите, поставянето на гипсокартон и хидроизолацията. Веднага след това ще стартира и изграждането на ВиК".

"Има време да кажа срок за пускане в експлоатация. Важното е, че се справяме и нещата се случват. Радвам се, че и в такава трудна ситуация вървим постепенно напред", завърши Тонев.