Временният треньор на Левски Георги Иванов-Гонзо обяви, че "сините" нямат комплекс от ЦСКА и ще се постараят да прекъснат негативната си серия срещу "армейците".

Както е известно, червените имат пет поредни шампионатни победи над Левски, а двата отбора се срещат след по-малко от седмица.

Гонзо за пореден път обяви, че Димитър Димитров-Херо ще поеме "сините" след края на есенния полусезон.

Както е известно, Димитров вече работи по зимната селекция на Левски и вече е договорил половин дузина играчи, които ще акостират на "Герена".

"На мен и на много други хора ни се искаше да дойде веднага, но ние сме си стиснали ръцете за януари. Херо ще има достатъчно време да се запознае с отбора, в постоянен контакт е с мен и Петър Колев и знае футболистите в какво състояние са."

"Ако нещо не се случи, все пак никой не може да каже какво ще стане след два месеца, в живота всичко се случва, но според мен Херо е мъж на място и ще дойде през януари. Не смятам, че договор ни е нужен, след като имаме неговата дума."

"Не мога всеки ден да опровергавам спекулации. Не ми е в природата всеки ден да говоря пред камерите и да отричам неща. По-важно от говоренето е да вършим работа. Когато човек много говори, не си върши работата. По-добре работи, а после говори", сподели Иванов пред ТВ7.

Той говори и за предстоящото дерби с ЦСКА, както и с родния му тим Локомотив Пловдив.

"Не смятам, че имаме комплекс. Ако трябва да съм честен, нормално е ЦСКА да влиза с по-голямо самочувствие, защото са спечелили вече пет поредни мача".

"Този мач обаче ще е съвсем различен и нашият отбор ще подходи мотивирано и сериозно, за да прекъснем тази серия", добави Гонзо.