Треньорът на Левски Пепе Мурсия се пошегува, че иска от Тодор Батков да му купи звездата на Барселонта и на аржентинския национален отбор Лионел Меси.

"Кой футболист бих искал да видя в Левски? Това е Меси. Такъв подарък обаче е невъзможен", сподели Мурсия пред вестник "24 часа".

Специалистът вече получи "Меси", макар и в български вариант, но както всеки друг треньор в света, мечтае и за аржентинския магьосник.

Испанецът коментира и събличането на Ивайло Петев от група фенове на отбора през миналата година.

"Понеже е казал някъде, че преди е бил фен на ЦСКА, затова ли е всичко? Мен няма как да ме е страх, защото подобно нещо не може да ми се случи. Аз съм привърженик на Левски. Въобще не се изплаших да тренирам отбора, дори на секундата приех да го сторя."

"Клубът ми има доверие и го осъзнавам. Имам планове да остана за дълго тук. Алехандро Перес ми каза хубави неща за обстановката и клуба, които се потвърдиха и дори са по-добри. Харесва ми. Изграждаме нов отбор, който да постигне успехи в дългосрочен план. Всички единици са важни, за да постигнем нещо."

"Всички тук сме една фамилия. Ще работим, за да успеем. Всеки нов футболист идва с идеята да помогне. Работим по привличането на още хора, без да бързаме. В същото време обаче вярвам на моите играчи. Те са най-добрите в света. Един от тях е Валери Божинов, който е отличен професионалист и нападател", завърши своя коментар Пепе Мурсия.