В защитата на Ювентус зее огромна пробойна, предупреди италианската редакция на сайта Goal.com. Това е изводът след контролата с австралийските звезди, спечелена от бианконерите с 3:2.

Анджело Огбона, за когото клубът плати доста пари миналото лято, продължава да е крайно неубедителен в изявите си. Андреа Бардзали е аут с травма, а новият треньор Масимилиано Алегри се опитва да накара отбора да премине към схема с четирима защитници.

Това са причините изпълнителният шеф Бепе Марота да се опита спешно да привлече нов защитник. Фаворит засега е гъркът Костас Манолас от Олимпиакос. Офертата на бианконерите е за отдаване под наем с право за откупуване за 11 млн. евро. Засега гръцкият клуб обмисля офертата. Проблемът за Юве е, че други отбори, сред които Рома и Наполи, също проявяват интерес към Манолас.

"Гадзета дело Спорт" пък твърди, че Старата госпожа може да се насочи към Матия Настасич от Манчестър Сити, който трудно може да се надява да бъде титуляр след привличането на Мангала. Гражданите искали около 12-14 млн. евро, но Марота се надявал да свали цената. Други варианти за Юве са Савич (Фиорентина) и Кампаняро (Интер), пише Goal.com.