Треньорът на Ювентус Антонио Конте остана много доволен от своите играчи след победата със 7:0 срещу Вале Д'Аоста. Новото попълнение Карлос Тевес игра едно полувреме и вкара първия си гол за бианконерите. Титуляр бе и Фернандо Йоренте.

"Впечатлен съм от Тевес и Йоренте. Със сигурност от двамата видях огромно желание и раздаване. Но имат нужда от това да играят заедно, за да изградят по-добра връзка и разбирателство", обяви Конте.

Именно при комбинация между Тевес, Видал и Йоренте падна голът на аржентинеца. Тевес игра зрелищно и дори за малко да се разпише със задна ножица. Конте отново заложи на схемата 3-5-2. Дебют направи другото ново попълнение Анджело Огбона.

"Доволен съм от представянето на новите. Те се включиха добре и бързо свикнаха с механизмите на играта ни. Затова съм доволен. Все още нямаме достатъчно сила в краката, но това е неизбежно. Още сме в началото на подготовката", добави Конте.

Треньорът обяви, че ще е изключително трудно да видим Вучинич заедно с Йоренте и Тевес в атака. Той обаче е доволен от конкуренцията. В тима са още Матри и Куалиарела.

"Тук има отлична конкуренция и ще играе този, който е в най-добра форма и заслужава най-много. Дали ще продаваме нападатели? Мен ме интересува да тренирам играчите, които имаме. Тези футболисти ни донесоха две титли и съм много уверен в способностите им".