Бившият мениджър на Евертън и Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс е сред вариантите за нов треньор на Интер, твърдят медиите в Италия. 

Настоящият наставник Валтер Мадзари е под напрежение заради лошото начало на сезона и двете поредни загуби. В началото на седмицата президентът Ерих Тохир все пак подкрепи специалиста, но се счита, че при ново поражение от Наполи в следващия кръг, търпението му може да се изчерпи. 

Смята се Тохир дори се е консултирал с Масимо Морати относно позицията на Мадзари. Според „Гадзето дело Спорт” двамата са говорили повече от час, за да обсъдят ситуацията в клуба. 

Предполага се, че дори Морати е подкрепир евентуална раздяла с треньора, докато самият Тохир смята, че може би е твърде рано за подобна стъпка и затова ще изчака още малко. 

Слухът за Мойс се дължи на информациите, че той се очаква да присъства на мача Интер – Наполи по покана на клуба, заедно с брат си. Шотландецът продължава да бъде без работа, след като напусна Юнайтед, а негови конкуренти за поста при Нерадзурите са Валтер Дзенга и Роберто Манчини.