Треньорът на Интер Валтер Мадзари призна, че отборът си е научил добре урока от загубата с 1:4 през уикенда от Каляри след снощния успех с 2:0 при домакинството си на Карабах в Лига Европа.

Двата тима се изправиха в сблъсък от втория по силя европейски турнир, а Д'Амброзио и Икарди донесоха успеха на миланци в самата среща.

"Момчетата бяха фокусирани в този мач, което не бе никак лесно, след като през уикенда загубихме от Каляри с 1:4", заяви Мадзари на пресконференцията след мача.

"Наистина искам да благодаря на феновете от "Курва", които бяха изключителни и подкрепиха отбора по време на срещата".

"Това е нашият шести мач за кратък период от време и това нещо отнема невероятно количество енергия от много, от моите играчи. Все пак обаче си научихме урока след загубата от Каляри".

"За мача с Карабах мога да кажа, че в модерния футбол силите са изравнени. Ние винаги трябва да се опитваме да печелим или в противен случай ще бъдем превърнати в трагедия от медиите".

"Ние просто сме принудени да стигнаме до победите. Да не забравяме, че в тази среда, единственото нещо, което има значение, е резултатът".

"Хареса ми представянето на Мвила и Медел, които се представиха на много добро ниво. Тези двамата могат да играят заедно още от първата минута и ние трябва да работим в тази насока, но ще правим нещата постепенно", каза той