Стражът на Тотнъм Юго Лорис защити своя наставник Маурисио Почетино и обяви, че специалистът не е виновен за катастрофалната форма на тима.

Спърс заема 12-ото място във Висшата лига към момента, като отборът в последно време изобщо не се представя според очакванията и нищо чудно ако нещата продължат по този начин отборът да има и нов мениджър след известно време.

"Не виня Почетино за формата на отбора. Вярвам в треньорския ни щаб и в настоящия ни наставник", обяви стражът пред френското издание "Екип".

"Когато в случая това е третият ни наставник за една година и има проблем, то това не значи, че проблемът е в самия треньор. Ние обаче се опитваме да работим усилено, въпреки проблемите, и се опитваме да намерим правилните отговори".

Стражът, който е втори капитан на тима, призна също, че не съжалява, че е подписал нов дългосрочен договор с отбора през лятото.

"Изобщо не съжалявам. Ние обаче трябва да се измъкнем от ситуацията в която се намираме. Ако ние не го направим с игра, тогава никой няма да ни помогне".

"Това ме кара да съжалявам за нашия треньор", каза още той.