Австрия направи важна крачка към класиране за Евро 2016, след като спечели с 1:0 у дома срещу Русия в двубой от група G. 

Така хората на Марсел Колер останаха на първо място в групата с 10 точки от 4 мача, докато проблемите за състава на Фабио Капело се увеличават, тъй като Сборная е с 5 точки. 

В началото домакините имаха късмет, когато след удар на Александър Кокорин топката се удари в страничната греда. След това Денис Черишев опита късмета си, но над вратата. 

Преди почивката Сергей Игнашевич накара Алмер да спасява удара му, който дойде след корнер, а след паузата Кокорин отклони покрай целта подаване на Комбаров, като гостите продължаваха да бъдат опасни. 

Австрийците обаче дочакаха своя момент. Първо влезлият от пейката Рубин Окотие смяташе, че е открил резултата при една ситуация, когато не стана напълно ясно дали топката е преминала голлинията или не, но гол все пак не бе зачетен. 

Секунди по-късно обаче домакините стигнаха до нова атака и тогава в 73-ата минута Мартин Харник подаде от фланга пред вратата, където отново Окотие бе на правилното място и засече в мрежата, за да донесе и крайния успех на своите.