Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини не бе на себе си след снощната домакинска загуба с 1:2 от ЦСКА Москва в Шампионската лига.

След този резултат шампионът на Англия е пред отпадане от най-комерсиалния турнир, а чилийският специалист е все по-близо до уволнение.

"Трудно е да разбера защо показахме толкова ниско ниво в този мач. Ние просто изиграхме един добър мач срещу Манчестър Юнайтед във Висшата лига, а сега се провалихме у дома", обяви чилиецът на пресконференцията след мача.

"Имахме своите шансове да спечелим срещу ЦСКА, но пропиляхме положенията си. Ако обаче подариш два гола на съперника и не играеш с топката достатъчно е много трудно да спечелиш даден мач.

"Разбира се, че ако имаме математически шансове за класиране в директните елиминации ще трябва да се борим за тях. Първо обаче ние имаме мач срещу КПР, а след това е и международната пауза".

"След нея ще се опитаме да направим всичко по силите си, за да можем да преминем групите и да се класираме за директните елиминации. След тази загуба ще ни бъде много трудно, но не и невъзможно".

"ЦСКА е добър отбор и това е така, защото те все пак са шампиони на Русия. Ако дадеш на един добър тим толкова предимства в даден мач, то за него ще бъде лесно да го спечели", каза още специалистът.

"Определено имаме криза с увереността, но трябва да разберем защо. Аз говоря с играчите ми всеки ден и ние се опитваме да спечелим във всеки мач".

Специалистът отказа да критикува съдията, който изгони Фернандиньо и Яя Туре.

"Съдията е този, който взима решенията. Разбира се с двама играчи по-малко за нас бе невъзможно да променим резултата в наша полза".