Националният селекционер на Шотландия Гордън Страхан изрази разочарованието си от пропуснатата възможност, след като неговият тим загуби гостуването си на Германия с 1:2 в европейска квалификация, състояла се на стадион "Сигнал Идуна Парк".

Още по темата

 

Британците поляха със студен душ зрителите на стадиона, когато изравниха резултата в средата на втората част. Въпреки това Бундестимът реагира незабавно и четири минути по-късно си върна аванса в резултата.

"Разочаровани сме, защото можехме да вземем повече от мача. След като изравнихме резултата, наистина вярвах, че можем да ги победим", сподели специалистът след двубоя.

"Но ние винаги губихме топката твърде бързо. Когато имаш футболист като Мюлер, който може да скочи до 2 метра и половина, не можеш да предотвратиш попаденията. Той е просто машина."

"Ние трябваше да играем срещу истински машини, физически здрави футболисти. Те са по-големи от нас, но ние стояхме добре на терена."

"Вярвах, че можем да спечелим, но си тръгнахме с празни ръце. Следващият мач срещу Грузия е много важен, гледаме към това предизвикателство", добави Гордън Страхан.