Президентът на Наполи Аурелио де Лаурентис не се раздели по добър начин със звездата Единсон Кавани. Нападателят премина в Пари Сен Жермен, след като французите платиха клаузата за разтрогване на договора му.

Де Лаурентис обаче е решен да замести уругваеца по възможно най-добрия начин. Той обяви, че треньорът Рафа Бенитес има 124 млн. евро за трансфери.

"Колко получихме за Кавани? Всъщност сумата не е 64 милиона, а с половин милион повече. Като добавим тези пари към онези 60 милиона, които заделих за трансфери, бюджетът ни за нови играчи сега е 124,5 милиона евро", обяви Де Лаурентис на редицата въпроси, които получи в "Туитър".

От тях Наполи вече похарчи почти 40 млн. за нови играчи. Останалите за трансфери са около 85 млн.

Шефът на Наполи говори за всичките цели на отбора в момента. Неаполитанците са свързвани с Верати, Игуаин, Дамиао, Жулио Сезар и още много.

"Игуаин и Дамиао? Вярно е, преговаряме за тях. Лавеци? Защо да не се върне? Йоветич отказа да дойде в Наполи, както и Марио Гомес. Преди година агентът на Йоветич ми каза, че момчето иска да отиде единствено в Англия. Жулио Сезар? Той е мистерия. Остава да видим дали иска да дойде в Неапол".

Де Лаурентис обяви, че Раул Албиол пристига от Реал Мадрид, но това няма да е последният удар на Наполи.

"Със сигурност ще има още трансферни удари. Игуаин? Челси предлага много високи суми, както и Арсенал. Освен това нашият треньор вижда идеалните характеристики в Дамиао".