Повечето фенове на Испания искат Давид де Хеа да бъде титуляр в следващия двубой на отбора срещу Люксембург утре. Поне това показва анкета в сайта на вестник „АС”. 

Икер Касияс не бе убедителен срещу Словакия, като без съмнение носи вина за първия гол на домакините и сякаш по този начин за пореден път показа, че се намира в колеблива форма от началото на кампанията. 

От участвалите в допитването 62% са на мнение, че Давид де Хеа трябва да застане на вратата. За Икер Касияс да запази мястото си са гласували 30%, а третият вратар – Кико Касия, получава 8% от вота. 

Запалянковците искат промяна и в атака, където искат да видят Пако Алкасер вместо Диего Коста. Нападателят на Валенсия има 2 гола в 3 участия за Ла Фурия, докато футболистът на Челси продължава да чака първия си гол за отбора, след като не успя да вкара в първите си 6 двубоя. 

Засега не е ясно дали Висенте дел Боске планира да направи подобри промени в състава, но има варианти и за защитата, където Даниел Карвахал е опция за Хуанфран, а Марк Бартра би могъл да се появи вместо Жерард Пике.