Треньорът на Лацио Симоне Индзаги призна, че е изключително щастлив от победата с 3:2 над Ювентус за Суперкупата на Италия и допълни, че е искал много да вземе реванш заради загубата във финала за Купата на 4 юли.

„Тези мачове никога не свършват, докато не бъде даден сигнала. Все пак мисля, че справедливостта възтържествува, защото Лацио заслужаваше повече победата след 95 минути игра. Показахме, че се намираме в добра форма, а и искахме реванш заради загубата от Ювентус във финала за Купата. Допуснахме два гола от статични положения, но искам да поздравя момчетата“, заяви Индзаги.

Успехът на Лацио бе още по-ценен, тъй като „орлите“ играха без контузения Фелипе Андерсон и Кейта Балде, който бе оставен извън групата. „Вече е казано прекалено много за Кейта. Той не е концентриран и затова не игра тази вечер. Фелипе Андерсон пък е контузен, така че трябваше да заложа на други играчи.

Сега искаме да се насладим на успеха. Казах на момчетата да играят като отбор, иначе няма как да победим Ювентус. Наистина съм много горд от работата им“, каза още треньорът на Лацио.