Луис Суарес вече има своите последователи в изкуството на хапане на съперници. След като уругваеца остави следи от зъбите си по рамото на Джорджо Киелини на световното първенство, сега той изтърпява наказание и няма да играе до октомври. Суарес има вече три жертви в кариерата си, а желанието да сдъвчеш  съперника се е разпространило и по италианските терени.

Вчера, в турнира за Купата на Италия, Суарес намери свой последовател. Това стана в срещата между Бари и Авелино. Тогава играча на домакините Джузепе де Лука бе ухапан от съперника Джанмарко Коми.

Жертвата публикува снимки с белези от зъби по ръката си след мача в профила си във Фейсбук. Президентът на Бари Джанлука Папареста поиска извинение от съперника.

"Не искаме да създаваме полемики, но заслужаваме повече уважение. Бих искал публиката и играчите да са коректни, но не е възможно всеки да идва тук и да прави каквото си иска", заяви Папареста.

Случката бе при резултат 1:0 за Бари, но Коми не бе наказан от рефера. Точно обратното - потърпевшият Де Лука бе изгонен от рефера, заради протести след като го ухапаха. Малко след това именно Коми вкара изравнителния гол за Авелино, преди Посебон да донесе победата за гостите.