Шотландия от доста години може и да не играе на големите футболни първенства, но пък феновете в страната явно продължават да разбират от играта и победата на Германия снощи на финала на световното първенство, донесла на един от тях повече от 83 000 паунда.

Комарджият направил залог от 100 лири още преди година на 5 неща, едно от които било Бундестимът да триумфира като шампион на планетата, което бе осигурено от Марио Гьотце.

През пролетта се изпълнили другите 4 условия от залога му, а именно Уулвърхемптън да спечели промоция за Чемпиъншип, Куинс Парк Рейнджърс да се върне в английския елит, Манчестър Сити да стане шампион на Англия и Реал Мадрид да триумфира в Шампионската лига.

Снощи човекът от Единбург със сигурност е преживял доста нервни моменти предвид положенията на аржентинците, а и едва ли е бил очарован от перспективата да се стигне до дузпи, преди в крайна сметка всичко да приключи благополучно.

„След като първите 4 условия бяха изпълнени още през май, със сигурност чакането е било доста дълго, а и напрегнато. Без съмнение нашият клиент е бил един от най-щастливите от победния гол на Гьотце“ заяви Марк Ходжис от „Скай Бет“.