Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро и мениджърът на Нюкасъл Алан Пардю взеха наградите за най-добри във Висшата лига за изминалия месец ноември. 

Аржентинецът записа 3 гола и 2 асистенции за периода, като бе в основата на подобрението на Гражданите, които вече са само на 3 точки от лидера Челси. 

Той донесе успеха в градското дерби срещу Юнайтед, а освен това вкара на два пъти при равенството 2:2 с Куинс Парк Рейнджърс. Негова конкуренция бяха Дани Ингс от Бърнли, Чарли Остин (КПР) и Хари Кейн (Тотнъм), но сега е интересно как ще се справят Небесносините без него, тъй като ще е аут поне за месец с контузия в коляното. 

В същото време Пардю преобърна кампанията на Свраките като през ноември тимът спечели 3 от своите 4 мача. Общо победите са 6 в последните 8 двубоя, което помогна на състава да се изкачи до 7-о място и в момента да е само на 4 точки от Топ 4. 

Пардю получи най-много гласове в битка с Мануел Пелегрини, Жозе Моуриньо и Шон Дайш. Интересно е, че в предишните два месеца отличията бяха печелени от един и същи отбор – през миналия месец това бяха Сам Алърдайс и Диафра Сако от Уест Хям, а преди това Роналд Куман и Грациано Пеле от Саутхемптън.