Един от най-добрите нападатели в историята на Висшата Лига Лес Фърдинанд се завърна в Куинс Парк Рейнджърс, където преминаха някои от най-добрите му години в кариерата. 

47-годишният бивш национал стана шеф по футболните операции на клуба, като ще отговаря за структурата във футболно отношение на всяко едно ниво и ще се стреми към подобряване на философията на лондончани. Той ще помага за по-добрите връзки между различните нива в Рейнджърс и ще осъществява връзка и с ръководството. 

„Да разполагаме с някой като него тук, който е свързан с клуба, може само да помогне на КПР” заяви мениджърът Хари Реднап, чийто тим е последен в класирането с една победа и общо 4 точки от първите 7 двубоя през кампанията. 

„Когато получих шанс да се върна тук, веднага го използвах. Силно искам този клуб да бъде успешен и съм развълнуван от това, което предстои. Време е да започнем да създаваме играчи, защото през годините Куинс Парк винаги се е славел със силна академия” коментира самият Фърдинанд, който за последно бе помощник на Тим Шърууд в Тотнъм.