Мениджърът на Куинс Парк Рейджърс Хари Реднап твърди, че нападателят Лоик Реми струва много повече от цената, на която може да бъде продаден. 

Миналия месец оферта на Ливърпул от 8,5 милиона паунда бе приета от лондончани, но сделката пропадна в последния момент, след като Червените не останаха доволни от физическото състояние на играча. 

Сега французинът се готви с Рейнджърс и Реднап се надява, че ще продължи да бъде част от отбора и след края на август. 

„Силно се надяваме, че Лоик ще остане. Той е фантастичен играч и поведението му е страхотно. Не искаме да го продаваме. Освен това ако погледнете цените, на които футболисти биват купувани, той струва поне 20 милиона паунда на фона на играчи, за които да давани 11-12 милиона” заяви босът. 

„Щяхме да го загубим наистина за доста малка сума и затова силно се надяваме, че ще продължи да бъде част от отбора. За Ливърпул щеше да бъде отличен удар да го вземе, така че тяхната загуба е печалба за нас. Имаме още Чарли Остин и Боби Замора, така че атаката ни изглежда добре” добави Реднап, който разкри, че може да се раздели с Адел Таарабт. 

„Не зная какво прави честно казано, но определено не е във форма. Той е добър играч, но когато е в необходимото състояние. Мисля, че иска да напусне, но желаещите трябва да дадат парите, на които сме го оценили” категоричен бе Хари.