Голмайсторът на ЦСКА Сержиу Буш най-вероятно ще продължи да носи червената фланелка и през пролетта.

Както е известно, на "Армията" има конкретна оферта за него, но Александър Томов иска за правата му 2 000 000 евро, което го прави практически непродаваем.

Мениджърът на Буш - Мариано Бидзари, също призна за интерес към нападателя.

"Вижте, ЦСКА е поставил твърде висока цена на Буш и може би, за да я плати даден отбор, той трябва да остане в клуба до лятото и да станен шампион, както и да продължи с възходящата линия на представянето си и през пролетта".

"За момента не знам за директно предложение, но и Буш определено не струва 2 млн. евро", коментира Бидзари пред "Меридиан мач".

"Зимният пазар е твърде свит и малко от големите клубове са активни в този период. В Западна Европа селекция се прави основно през лятото, като само сериозни контузии могат да накарат даден тим да извади повече пари по средата на сезона".

"Разбира се, има много време още до затварянето на пазара. Винаги може и да се очакват оферти в последния момент, дори и такива за взимане на футболиста под наем, които може да не са толкова лоши".

"Сериозни пари през зимата вадят обикновено амбициозни клубове от Русия и Китай, но не знам дали Буш би играл в тези първенства. Той се чувства добре в ЦСКА и мисля, че има желание да стане шампион", добави Бидзари.