Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Стойне Манолов сериозно се изгаври с Георги Иванов-Гонзо и Левски.

След края на вечното дерби в събота, Гонзо обяви, че "сините" са били равностойни и дори през първото полувреме са надиграли червените и са изпуснали 7-8 положения.

Това естествено накара Манолов да се подиграе сериозно с Гонзо. Бизнесменът коментира и безобразните действия на "сините" фенове.

"Нормално бе ЦСКА да спече­ли дербито, защото е далеч по-добър отбор, който играе по-правилен футбол. Гонзо каза, че е видял равностоен мач, но не го знам къде е гледал. Ня­маше нищо такова".

"ЦСКА доминираше по всички линии. С тези играчи, дори и след идва­нето на Димитър Димитров Левски няма да има никакъв шанс за какъвто и да било ус­пех".

"Аз не разбирам защо не се разчита на младите момчета. Отборът има талантливи юноши, а ги държи резерви. Вече не ми е интересно да бием Левски", заяви Манолов пред "Тема спорт".

Бизнесменът коментира и проявите на "сините" фенове по време на срещата. "Подобни прояви са силно нежелани. Трябваше 10 мину­ти да замерват Стойчо със снежни топки, за да го уцелят и да се намеси полицията".

"Ор­ганите на реда си свършиха доста зле работата. Спо­ред мен тези действия на агитката на Левски, включи­телно нахлуването на тере­на, са целенасочени срещу президента на клуба".

"По този начин само се вреди, а не се помага. Подобни действия имаше и при ЦСКА, но за щастие останаха в миналото, а нашите фенове като че ли уз­ряха", добави Манолов.