Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо остана изключително доволен от представянето на своите футболисти при снощната победа с 2:0 на терена на Стоук Сити.

Още по темата

 

"Всички бяха изумителни. Всеки един от моите футболисти си свърши работата перфектно. Ние направихме няколко промени в сравнение с нормалния начин на игра, за да се адаптираме към този труден за игра стадион", каза Моуриньо.

"Представянето ни беше фантастично. Това беше един от онези мачове, в които победата е много повече от трите точки. Можете да усетите правилният дух, правилната атмосфера и това, на което играчите са способни. Да се опитат да спечелят мача и титлата."

"Това беше типичният английски мач, страхотен двубой. Много съм доволен, защото спечелихме на един от най-трудните за побеждаване терени. Това, което сме правили в миналото не е важно. През този сезон ние сме на върха от първия кръг  и сме там, защото играем наистина добре."

"До момента сме най-добрият отбор и затова сме на върха в класирането. Нашата програма по Коледа е най-трудна в сравнение с тази на другите отбори. Имаме три мача навън срещу Стоук, Саутхемптън и Тотнъм, както и домакинство на Уест Хям, който се справя изумително добре - голям Уест Хям под ръководството на Големия Сам", допълни португалецът.