Челси се интересува от нападателя на КПР Лоик Реми и вече е отправил запитване за условията, при които може да го вземе, твърди електронното издание Goal.com.
Сините искат да се подсилят с нападателя в случай, че контузията на Дидие Дрогба се окаже по-сериозна от първоначалните очаквания.

Кот Д'Ивоарецът изкълчи глезен в контролата срещу Ференцварош. Първоначалните очаквания бяха, че контузията не е много сериозна и самият Дрогба изрази надежди, че скоро ще се върне в игра.

Според някои английски медии обаче има частично разкъсване на връзки в глезена и така той ще бъде аут около 4 месеца. При това положение Челси ще има нужда от нападател до възстановяването на Дрогба.

Перфектният вариант е някой да бъде взет под наем и Моуриньо е насочил погледите си към Реми. Френският нападател бе трансферна цел на Ливърпул, но в последния момент "Мърсисайдци" се отказаха от него.

Като причина те изтъкнаха провалени медицински прегледи на Реми, но мениджърът на КПР Хари Реднап е категоричен, че играчът е напълно здрав и причините са други.