Вратарят на Барселона Марк-Андре тер Стеген предупреди, че каталунците трябва да внимават със Златан Ибрахимович в утрешния сблъсък с Пари Сен Жермен.

В същото време германецът не подкрепи Лео Меси в борбата за Златната топка, заявявайки, че всеки един от кандидатите я заслужава.

"Ибрахимович е един от най-добрите футболисти в света. Барселона познава неговите качества. Трябва да сме доста внимателни с него. Но ПСЖ не зависи само от него, те имат качествен отбор", сподели тер Стеген на пресконференция.

"Много е важно да имаш правилното отношение и самоувереност, за да бъдеш вратар на Барселона. Аз ги имам. Вярвам в себе си и утре ще играя добре."

"Не съм аз този, който решава кой да играе и кой не. Ние даваме най-доброто от себе си на тренировките. Най-важното нещо е да продължаваш да се развиваш."

"Чувството да бъдеш с тези страхотни играчи на терена е фантастично. Уча се от Браво и Масип. Какво научих до момента? Това, че щом си в Барса, трябва да бъдеш търпелив."

Бившият страж на Борусия Мьонхенгладбах коментира и темата за Златната топка, за която ще се борят съотборникът му Лео Меси, сънародникът му Мануел Нойер и Кристиано Роналдо.

"Късметлия съм, че не съм аз този, който трябва да определи победителя. Решението е много трудно, всеки един от тях я заслужава."

"Моят съотборник Клаудио Браво е великолепен вратар, но Мануел Нойер ще бъде избран за вратар на 2014 година, защото е много силен вратар и спечели важни трофеи тази година", добави тер Стеген.