Халфът на Манчестър Сити Яя Туре се извини за червения картон, който си изкара при загубата с 1:2 от ЦСКА Москва в Шампионската Лига.

"Гражданите" изненадващо отстъпиха като домакин срещу руския отбор и сега са пред отпадане от турнира. За поражението спомогнаха и двата червени картона, които получиха домакините.

Първо Фернандиньо си изкара втори жълт картон за нарушение пред наказателното поле, а след това Яя Туре получи директен червен картон за блъскане на съперник.

"Фенове на Сити, извинявам се за червения си картон. Смятам за важно да се извиня за това", написа в Туитър Яя Туре.

Другият грешник - Фернандиньо също се извини за изгонването си.

"Много съм тъжен от резултата и изгонването ми тази вечер. Искам да се извиня на съотборниците си и на феновете за червения картон. Съжалявам".

Същевременно капитанът на тима Венсан Компани се оказа в доста неудобна позиция. Ден по-рано той не се сдържа да възкликне при изравнителния гол на Андерлехт срещу Арсенал. След това се оправда, че го е направил от емоция към бившия си клуб, а не за да се заяде с "Артилеристите".

Сега бе негов ред да преглътне разочарованието. Той обаче изрази оптимизъм в класирането напред.

"Когато никой вече няма вяра, моята роля е все още да вярвам. Благодаря за страхотната подкрепа. Ние срещу целия свят. Запазете вярата", написа той в Туитър.