Треньорът на ЦСКА Москва Леонид Слуцки остана изключително доволен от успеха с 2:1 при гостуването си на Манчестър Сити на "Етихад".

След този мач от тотален аутсайдер в групата "Армейците" от руската столица вече са с реални шансове да се класират за директните елиминации на турнира.

"Отидохме в Манчестър с План "Б" и той проработи. Надявахме се да използваме контраатаките си и успяхме. Имахме голови положения и през първото полувреме, и след почивката", каза треньорът на ЦСКА по време на пресконференцията след мача.

"По мое мнение ние бяхме по-силни, отколкото по време на последния ни мач срещу Манчестър Сити. В момента сме изпълнени с оптимизъм и това нещо ни дава големи предимства".

"През уикенда Сити имаше много важен мач с Юнайтед и вероятно не са имали време да се възстановят за срещата с нас. Ние имахме един допълнителен ден и вероятно това е оказало някакво влияние в мача".

"В първия мач, в Москва, Думбия едва ходеше, но дори накуцвайки той успя да вкара гол и да спечели дузпа. Той не се бе готвил много преди това гостуване заради травмата си, но мога вече да кажа, че той заслужено може да бъде наречен герой".