Наставникът на Борусия Дортмунд Юрген Клоп е на мнение, че Галатасарай навярно не е заслужавал да падне чак толкова тежко на два пъти срещу "жълто-черните".

Още по темата

 

"И в двата мача имаше моменти, в които Галатасарай беше силен. Ако не се защитаваш достатъчно адекватно, можеш лесно да видиш качеството в играта им", каза Клоп след снощната победа с 4:1.

"Ние се защитавахме много добре срещу тях и снощи играхме още по-добре в сравнение с мача в Истанбул. И в двата мача бяхме силни и заслужавахме победата, но не зная дали разликата трябваше да бъде толкова голяма. Галатасарай е качествен тим."

"Срещу Гладбах ще се опитаме да покажем реакция. Знаем в каква ситуация се намираме - имахме достатъчно глупави моменти този сезон и почти нямахме време да се насладим на хубави чувства. Казах на момчетата след мача, че трябва да го направят. След това ще се готвим за Гладбах."

"В нашата ситуация е важно да имаме такива моменти, макар това да е друг турнир. Чисто физически в момента сме една крачка по-напред. Всеки е наясно какво ни предстои в неделя срещу Борусия Мьонхенгладбах."

"Не направих ротации срещу Галатасарай, защото потърсих стабилност. Имахме усещането, че отборът се нуждае от това. А и играчите нямат оплаквания след мача с Байерн. Сега имаме пет дни почивка. Все още не сме победители в групата и ако имаме шанс да я спечелим, трябва да се възползваме от това. "

"Много съм доволен от структурата в играта ни. Проявихме достатъчно търпение. Точно това бих искал да вземем от този мач - да вкарваме голове в правилните моменти. Ние искахме не само победа, но и развитие. Видях точно това и ще работим върху него", добави Клоп.