Треньорът на Борусия Дортмунд Юрген Клоп смята, че отборът е минимизирал грешките напоследък, успявайки да подобри играта си.

Сезонът на "жълто-черните" до момента има две лица, защото те са предпоследни в Бундеслигата, където имат срамния актив от седем точки за десет кръга. В същото време в Шампионската лига Борусия има пълен актив от 9 точки, пи голова разлика 9:0.

"Срещу Байерн показахме някои подобрения, макар и да не постигнахме желания резултат. Днес ще се опитаме да го постигнем срещу Галатасарай", сподели Клоп пред мача с турците тази вечер.

"Очаквам да срещнем силен съперник, който ще се опита драматично да подобри положението си в групата. Ако спечелят три точки, те ще направят групата интересна и ние искаме да предотвратим този вариант. Галатасарай е уверен заради представянето си в първенството напоследък."

"В Бундеслигата ние не успявахме да вкараме голове в решителни моменти - нещо, което направихме в Шампионската лига. Но ние създаваме достатъчно положения и в Бундеслигата. В първенството също така допуснахме и доста повече грешки в отбрана, макар вече да са по-малко."

"Работим върху това да се защитаваме по-добре заедно и да атакуваме по-добре като отбор. Звучи доста просто. Някои наши играчи се завърнаха от лазарета и това ни помага."

"В Бундеслигата имаше мачове, в които бяхме видимо по-добрият отбор, но загубихме заради индивидуални грешки - не можем да си вкараме положенията и получаваме два гола заради две грешки в защита."

"Далеч съм от мисълта да се оплаквам, че всичко е срещу нас и че няма какво да сторим. Ние правим грешки и не сме достатъчно прецизни при завършването на атаките. Лесно е за обяснение. Има неща, които трябва да подобрим и ние работим върху тях", добави Клоп.