Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри се надява, че отборът му ще постигне победа над Олимпиакос в днешното си домакинство от Шампионската лига.

Мачът е от много важно значение за "Бианконерите" и те се нуждаят от успех на всяка цена, тъй като в противен случай могат да се отдалечат още повече от директните елиминации.

Отборът загуби гостуването си в Гърция с 0:1, а днес ще гони реванш.

"Трябва да останем спокойни. Предстои ни един голям тест срещу отбор, който играе добър футбол и който победи както нас, така и Атлетико Мадрид в домакинските си мачове", заяви треньорът на Юве по време на пресконференцията преди мача.

"Не мисля, че трябва да правим нещо кой знае колко по-различно в играта си. Ще видим, дали Асамоа и Огбона ще се възстановят навреме за мача и според това ще избера състава ми. Дори обаче някой от тях да отпадне за мача, аз мога да разчитам на Падоин, който се представи добре в Емполи и е надежден играч, както технически, така и тактически".

"Би било обаче добре да имам по-голям избор от футболисти. Трябва да сме по-силни в техническо отношение в сравнение с мача на гръцка земя. При гостуването си направихме много грешни пасове, особено след почивката. Ще имаме пред себе си 95 минути, за да спечелим срещу Олимпиакос, така че не можем да си позволим да избързваме".

"Трябва да се възползваме максимално от времето, за да можем да получим резултата, който искаме", завърши специалистът.