Треньорът на Стяуа Букурещ - Константин Гълка, е оптимист преди предстоящия мач-реванш срещу Лудогорец Разград от квалификациите за влизане в груповата фаза на Шампионската лига.

Двубоят е днес в София, а румънците победиха с 1:0 в първата среща преди една седмица. "Мирише на Шампионска лига, което ни радва много".

"Със сигурност този мач ще бъде много по-труден от двубоя в Букурещ. Лудогорец ще рискува много повече. Българският отбор ще играе пред собствена публика".

"Вярвам, че ще създадем голови положения, които ще реализираме. Стяуа ще атакува и ще търси головите положения. Играем в България и знам, че ще дойдат много фенове на ЦСКА".

"Радвам се, че феновете на ЦСКА ще ни подкрепят. Резултатът 1:0 от първия мач е много добър. Лудогорец е много силен отбор. За българския шампион винаги съм говорил със суперлативи", коментира Гълка.

Най-вероятно Стяуа няма да може да разчита на Кристиян Танасе и Гиедриус Арлаускис, които все още се възстановяват.

"Ще видим как ще се представят в тренировката и ще решим дали ще играят в мача. Оптимисти сме и вярвам, че ще спечелим. Идваме, за да спечелим".

"Със сигурност Лудогорец ще рискува повече. Равенството също ни устройва. За момента мислим само за мача. Не мислим за дузпи. В Лудогорец има няколко футболисти, които харесвам. Това са Марселиньо и Фабио Ешпиньо", каза още Константин Гълка.