Димитър Бербатов ще пропусне домакинския мач на Монако с Евиан в събота от 10-ия кръг на футболното първенство на Франция,съобщава вестник "Екип", цитиран от БТА.

Българският нападател все още не е напълно възстановен от контузията в глезена, която получи в срещата със Зенит (Санкт Петербург) от Шампионската лига, завършила 0:0 на 1-и октомври.

Тогава Българският нападател излезе като титуляр за гостите, но в 52-ата минута бе заменен от Яник Ферейра Караско принудително, тъй като получи лека травма.

В тази група на Шампионската лига руснаците заемат първото място в класирането с 4 точки, колкото има и отборът на Монако, но с по-лоша голова разлика от едно попадение е втори.

Зенит и Монако врътнаха равенство 0:0 в среща от Група "С" на Шампионската лига, която се игра на стадион "Петровский" в Санкт Петербург.

След този мач руснаците заемат първото място в класирането с 4 точки, колкото има и отборът на Монако, но с по-лоша голова разлика от едно попадение е втори.

Българският нападател Димитър Бербатов излезе като титуляр за гостите, но в 52-ата минута бе заменен от Яник Ферейра Караско принудително, тъй като получи лека травма.

Прочети още на: http://www.gol.bg/footballsviat/2014-10-01/monako-s-tsenna-tochka-sreshtu-zenit-v-rusiya
 

Бербатов не води пълноценни тренировки със съотборниците си и затова няма да играе срещу Евиан. Освен това той е и наказан за срещата заради натрупани жълти картони.