Звездата на Борусия Дортмунд Марко Ройс призова за спокойствие, въпреки шестата загуба, която тимът допусна в деветия кръг на германското първенство.

В Шампионската лига "жълто-черните" са истинско страшилище, постигайки три победи от три мача и голова разлика 9:0. В шампионата обаче момчетата на Юрген Клоп не приличат на себе си.

"Ние трябва да анализираме нещата и да останем спокойни, хладнокръвни и съсредоточени в това, което вършим", сподели Ройс пред официалния сайт на Бундеслигата.

"Това, което става в главите ни винаги е от съществено значение. Мисля, че ние сме наясно с това, което правим, но в момента не сме пълни с увереност. Това понякога може да се види в мачовете ни."

"Ние трябва да се наслаждаваме повече на играта си и тогава головете ще дойдат. Проблемът е, че не разполага с нужното време. Мачовете до края намаляват, а ние нямаме необходимите точки. В момента сме на дъното."

"Не гледам в класирането след мачовете. Това не е важно. Основното е да се фокусираме върху себе си. Трябва да намерим изход и ще го дискутираме", допълни Ройс.