Кубрат Пулев и Владимир Кличко се изправиха за пръв път лице в лице, след като двамата дадоха съвместна пресконференция преди изключително очаквания от цяла България и боксовия свят мач на 6-и септември.

Двамата дадоха изявления пред журналистите в зала "О2", в германския град Хамбург, като и двамата показаха джентълменство и стил. Те бяха облечени в лъскави костюми, а Кличко позира с поясите си.

Мениджърът на украинеца Бернд Бьонте също присъства на брифинга, а световният шампион в свръхтежка категория не пропусна да каже и няколко добри думи за българския му противник.

"Той има нужните габарити, тегло и техника за свръхтежък боксьор, а освен това е много мотивиран", коментира Кличко за опонента си.

"Вече е успявал да победи боксьори, които са по-високи от мен и не случайно е най-добрият боксьор в тази категория, след шампиона", добави с усмивка украинецът.

Треньорът на Кобрата Oто Рамин също се включи на пресконференцията, като обяви, че според него Кличко в никакъв случай не е непобедим.

"Последните му съперници бяха тотално надиграни. В последно време Кличко изобщо не е бил предизвикван. Всяко нещо си има своя край", заяви той.

Междувременно стана ясно, че билетите за събитието ще бъдат между 57 и 692 евро.