Пройзен Мюнстер - Байерн Мюнхен, мач от първи кръг за Купата на Германия, стадион "Пройзенщадион", 17.00 часа българско време.

Групата на Байерн Мюнхен за срещата: 

Вратари: Нойер, Щарке, Рейна

Защитници: Лам, Данте, Бадщубер, Боатенг, Алаба, Бернат

Полузащитници: Гьотце, Робен, Хойберг, Шакири, Роде, Шол, Гаудино

Нападатели: Левандовски, Писаро, Мюлер, Вайраух, Грийн

Контузени: Швайнщайгер, Мартинес, Тиаго, Рибери, Рафиня, Вайзер
Под въпрос: Хойберг

Прогноза на Gol.bg:
Тук няма никакво съмнение кой е фаворит за крайния успех. Съвсем естествено това е отборът на Байерн. Отборът от днес ще започне защитата си на трофея за Купата на Германия, който спечели през последното издание.

Противникът на най-силния германски отбор се състезава в третото ниво на немския футбол и едва ли ще може да се противопостави на звездния отбор, на Пеп Гуардиола, макар че от това, което се видя срещу Борусия Дортмунд за Суперкупата на Германия, Байерн още не е напълно готов за новия сезон.

Гостите имат много кадрови проблеми, като аут заради травми са Швайнщайгер, Мартинес, Тиаго, Рибери, Рафиня и Вайзер.

Хойберг пък пропусна последната тренировка на отбора и участието му в днешния сблъсък е под въпросителна.

Домакините стартираха слабо в третия ешалон на немския футбол през новия сезон и спечелиха само една от четирите си срещи до момента, но вероятно отборът ще направи и невъзможното днес, за да се опита да поднесе голямата сензация.

Според данни на германския футболен съюз целият отбор на домакините е оценяван на 5,4 милиона евро, като разликата с Байерн в това отношение е космическа, тъй като съставът на "Баварците" е оценяван на 532 милиона в европейска валута.

Нашата прогноза за този мач е успех с четири гола за гостите.

Резултат: Пройзен Мюнстер - Байерн 0:4