ЛеБрон Джеймс искаше са покаже на феновете в Кливланд, че слабото му представяне в първия домакински мач през сезона е било случайност и го направи. 

Суперзвездата се отчете с трипъл-дабъл като вкара 32 точки и добави 12 борби и 10 асистенции, извеждайки тима си до триумф със 118:111 срещу Ню Орлийнс Пеликанс. 

Той обаче получи подкрепа и от съотборниците си от Голямото трио, след като Кайри Ървинг добави 32 точки, 27 от които през второто полувреме, а Кевин Лав помогна с 22, от които 6 тройки. 

„Дължах на феновете нещо подобно и днес просто си свършихме работата” заяви Джеймс, чийто тим загуби 3 от първите си 5 двубоя. Сега мачът също не бе лесен, защото гостите играха силно и в началото на третата четвърт водеха с 9 точки. 

Домакините стигнаха до обрат, но не можеха да се отпуснат, въпреки че бяха напред с няколко точки. Все пак силна серия в средата на последната част вдигна разликата до 110:98 и това се оказа достатъчно за триумфа. 

Антъни Дейвис реализира 27 точки и взе 14 борби за Пеликаните, а Райън Андерсън се включи невероятно от пейката с 32 точки, от които 8 тройки. В крайна сметка обаче радостта бе за Кавалерите, които подобриха баланса си до 3-3.