В Индиана Пейсърс очакват лидерът на отбора Пол Джордж да се възстанови напълно от зверската контузия, която получи преди по-малко от 2 седмици. 

Крилото счупи крака си по време на контролен мач на националния отбор и  сега му предстои дълга рехабилитация. Според президента Лари Бърд и треньора Франк Фогъл той няма да има проблем да бъде на същото ниво, когато се оправи. 

„Това е голямо разочарование за отбора, но още по-голяма е за Пол, защото той работи наистина много здраво и силно искаше да играе за своята страна. По дух обаче е в добро състояние, защото е окуражен, че ще се оправи напълно, макар и да възстановяването му да продължи дълго време” заяви Фогъл. 

Лекарите очакват Джордж да се лекува между 12 и 18 месеца, така че той пропуска следващия сезон. Добрата новина е, че въпреки тежката контузия няма увредени сухожилия и връзки. 

„Всичко зависи от лекарите и от медицинския ни екип, но ние със сигурност няма да бързаме с връщането му в игра ако не е напълно готов. Ако е в състояние да играе ще бъде на терена, но ако докторите смятат, че е готов само на 60-70%, тогава ще почива още” изтъкна Бърд.