Нападателят на Барселона Луис Суарес не пропусна да отбележи след снощната победа над Валенсия, че съдийската бригада му е отменила редовен гол.

Още по темата

 

Уругваецът се отчете с непростим пропуск през първото полувреме, но двайсетина минути преди края на мача разстреля вратаря на "прилепите" след пас на Дани Алвеш. Незнайно защо реферът Борбалан отмени попадението заради несъществуваща засада.

"В мачове като този, като двубоя ни със Севиля или онзи с Апоел, ти си наясно, че излизаш срещу труден съперник. Затова сега се радваме още повече на победата и тя ни прави по-силни като отбор", сподели Суарес след мача.

"С Меси и Неймар се разбираме все по-добре на терена, но има и други момчета в отбора, които помагат много. Разбира се, че сега ситуацията можеше да бъде различна. Ние имахме положения за спечелване на срещата, но същото важи и за Валенсия."

"Топката така и не искаше да влезе във вратата, но аз продължавам да работя. Вратарят им спаси първото ми положение, но при второто се ядосах, защото ясно можеше да се види - аз не бях в засада."

"Направих крачка назад, за да съм сигурен, че не се намирам в положение на засада. Затова се ядосах. Това беше напълно редовен гол", допълни стрелецът.