Треньорът на Барселона Луис Енрике сподели, че е горд от победата на своите момчета, които заковаха Валенсия с гол на Серхио Бускетс в 94-тата минута.

Още по темата

 

"Мисля, че ние изиграхме добър мач като цяло. Липсваше ни точност в няколко случая, но в края намерихме мрежата. Да спечелиш в самия край е хубаво. И двата отбора имаха шансове да победят", сподели Луис Енрике след двубоя..

"Ние заслужавахме победата. Вярвахме до последната секунда, че ще спечелим на труден за побеждаване стадион. Този резултат ни прави по-силни. Разбира се, че съм щастлив от победата."

"Играхме срещу много труден противник, който пресира здраво. Ние трябваше да доминираме и да контролираме действията им. Гордея се с моя отбор. Горд съм с тима си още от началото на сезона. Все още има неточности в играта ни, но се представихме добре. Намираме се на правилния път."

"Пуснах Бускетс и Масчерано в средата на терена, защото исках да контролираме играта в средата на терена, да предотвратим изнасянето на топката от халфовете към нападателите на Валенсия. Обичам да избирам подходящите играчи за всеки мач."

"Смятам, че най-добрият начин да стигнеш до края на сезона е като си използвал колкото се може повече футболисти и да играеш като отбор. Винаги съм работил така и засега в Барса нещата не вървят зле", добави Луис Енрике.