Бившият вратар на Барселона Мигел Рейна е на мнение, че настоящият титулярен вратар на тима в първенството Клаудио Браво няма място в редиците на каталунците.

Чилиецът няма допуснат гол в първите седем кръга на шампионата, но очевидно и това не стига на бащата на Пепе Рейна, за да го одобри.

Мигел Рейна все още държи рекорда на "блаугранас" за най-много поредни минути (824) без допуснат гол в Ла Лига, а Браво е на близо 200 минути от постижението му.

"Има много други по-добри вратари от Браво и аз съм изненадан, че той е в Барселона. Той трябва да изкара много, много години, за да бъде запомнен тук", каза Мигел Рейна, цитиран от вестник "Марка".

"Вратари, които се връщат назад към вратата си не вдъхват много увереност. Харесвам Виктор Валдес и не разбирам неговото решение да си тръгне."

"Ако трябва да дадем оценка на някого след пет изиграни мача, тогава - забравете! Има по-добри вратари от Браво", добави Мигел Рейна, който изключи варианта синът му Пепе да подпише с Барса, защото в клуба има "човек, който не го харесва".