Легендата на българския футбол Христо Стоичков е на мнение, че Луис Суарес може да се окаже проблем за Барселона заради страстта си към човешка плът.

Още по темата

 

Както е известно, уругваецът ухапа Джорджо Киелини в мача между Уругвай и Италия и получи наказание от четири месеца, тъй като южноамериканецът вече има две ухапвания във визитката си.

"Ухапването може да се окаже проблем, защото сега Суарес е белязан за цял живот. Да играе в Барса след това, което направи, може да се окаже проблем", сподели Камата пред телевизия "Унивизион".

"Всички противници, съдии и медии ще му направят живота труден. Той ще трябва да играе при постоянни провокации и медийно внимание, което може да предизвика постоянно напрежение у него."

"Футболистите на съперника ще го провокират, търсейки агресивни действия от него, за да го извадят от мача. А когато си с гореща кръв..."

"Понякога е трудно да се спреш. В добавка ще кажа, че реферите не са осведомени с това какво казваш, а с онова, което правиш на терена."

"Всеки мач е една психологическа война. И в добавка имаме медиите. Не е лесно да живееш с това. Трябва да си поне малко специален, за да се справиш."

"За Луис Суарес ще бъде доста трудно. Той не може да си позволи да ухапе още веднъж. Въпреки това сега той трябва да остане позитивно настроен", каза още Стоичков по адрес на считания за почти сигурно ново попълнение на Барселона.