Полузащитникът на Атлетико Мадрид Коке отново отвори любимата на мнозина тема, за това кой е по-добър – Кристиано Роналдо или Лео Меси. 

Португалецът прави фантастичен сезон като има 17 попадения в 11 мача на сметката си досега и цели 3 хеттрика. Аржентинецът може и да не е толкова впечатляващ, но пък е само на 3 гола от подобряване на рекорда на Телмо Сара по попадения в испанската лига за всички времена. 

Коке обаче по кагеричен начин даде своите предпочитания за единия от двамата: „Кристиано е страхотен спортист, но Меси просто е Бог. Разбира се е трудно да се направи подобно разделения, защото те са страхотни. Много трудно могат да бъдат опазени, но за мен Меси е №1” изтъкна халфът пред „Онда Серо”. 

През изминалото лято обаче той е пропуснал възможността да стане съотборник с Лео, тъй като е предпочел да остане на „Калдерон”. „От Барса имаше интерес към мен, но взех решение да остана в Атлетико, тъй като просто не виждах причина да напусна клуба, когато е в най-силния си период”. 

„Омръзна ми да слушам, че сме груби и всички да ни изкарват, че сме лошите момечта. Не е лесно да се бориш срещу всички, но аз съм горд, че съм част от този отбор, който постигна толкова много напоследък. Футболът бе жесток към нас на финала на Шампионската лига, но се надявам, че ще ни даде възможност за реванш” заяви още Коке.