Нападателят на Арсенал Лукас Подолски намекна, че може да обмисли оставането си в клуба, ако продължава да играе съвсем рядко. 

Германецът има едва 4 участия в мачове през сезона, като е бил на терена само 128 минути общо и това очаквано не го прави никак щастлив. 

Футболистът, който може да действа и в лявата зона на атаката, има договор с лондончани до лятото на 2016-а година, но явно не е сигурен, че ще го изпълни. 

„Аз съм играч, който гори на терена и обича битките. В крайна сметка ако не получавам това, което искам, тогава нещо трябва да се промени. Ще видим какво ще се случи, но най-малкото, което мога да направя, е да помисля по въпроса” заяви Подолски пред RTL. 

През лятото се говореше, че интерес към него има от Наполи и Ювентус, но в крайна сметка той остана на „Емиратс”, но се смъкна в списъка на Арсен Венгер за титулярите. Сега той ще има възможност да играе с националния екип в двубоите с Полша и Ирландия, след като селекционерът Йоаким Льов го включи в състава. 

„В националния отбор съм от дълго време и преди съм имал периоди, в които не съм играел редовно за клубния си тим, но въпреки това съм обличал екип на Германия, така че не се притеснявам” заяви още Подолски.