Селекционерът на Англия Рой Ходжсън не можеше да повярва, че неговия отбор отново загуби мача си.

Англичаните не играха лошо и доминираха в по-голямата част от срещата срещу Уругвай, но загубиха след два гола на Луис Суарес. Нападателят откри резултата преди почивката след хубаво центриране на Единсон Кавани.

През второто полувреме Уейн Руни изравни резултата, но малко преди края Суарес наказа грешка на Стивън Джерард и вкара победния гол.

"Нещо повече от разочаровани сме, направо сме съкрушени", заяви Ходжсън след мача.

"Вярвахме, че можем да направим достатъчно, за да вземем добър резултат от този мач. След като се трудихме толкова здраво, за да стигнем до 1:1, вярвах, че ще продължим и ще спечелим мача. Или най-малкото да завършим наравно. Така че да допуснем втори гол бе невероятно тежък удар. Не знам какво да кажа в този момент".

"Това беше гол, който не очаквахме да получим. С играчите, които имаме, се справяме лесно с такива дълги топки. Мислех, че ще спечелим мача и определено не вярвах, че можем да го загубим".

"Контролирахме мача толкова дълго време. След първите пет минути на второто полувреме си върнахме доминацията. Бяхме близо до вратата им толкова много пъти. Но няма значение колко пъти топката е близо до вратата, има значение колко пъти я вкарваш в мрежата. И не го направихме достатъчно".

"Суарес вкара двата гола за тях. Първият бе изключително добър. Мекият пас на Кавани към втората греда и хитростта на удара му с глава бяха наистина топ, топ игра. Вторият според мен бе малко на късмет. Но когато се озова на позиция, той не сбърка".