Вестник "Льо Паризиен" съобщава, че Пол Погба ще участва във френски филм на режисьора Фабиен Онтененте в ролята на треньор на млади футболисти. Забравената звезда на Ювентус скоро ще се появи във френски филм, наречен "4 Zéros", съобщава изданието. Според френския вестник носителят на Световната титла за 2018 г. е бил в Рюел-Малмезон, в западните предградия на Париж, по-рано тази седмица, за да заснеме някои сцени.

Съобщава се, че Погба е бил избран да играе ролята на треньор на млади футболисти и е впечатлил екипа със своята спонтанност. "Той изуми всички със своята естественост и простота. Той видимо оцени преживяването и каза, че е готов, защо не, да го възпроизведе и по-нататък", казва член на екипа пред "Льо Паризиен".

Френският вестник публикува и няколко снимки на интернационала на Франция на снимачната площадка заедно с режисьора Онтененте. Филмът ще бъде пуснат на екран през април 2025 г.

През февруари тази година италианският антидопингов трибунал забрани на Погба да участва в състезанието за четири години, след като французинът се провали на допинг тест през август 2023 г. Бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед заяви, че ще обжалва решението.