Проблемите на Верея започват бавно да се решават, след като футболистите получиха една от дължимите им две заплати, твърди "Дневник". Ден след победата с 3:0 като гост на Витоша (Бистрица) по сметките на играчите е преведено по едно месечно възнаграждение.

През миналата седмица футболистите на Илиан Илиев отказаха да тренират и провеждането на мача с Витоша беше поставено под въпрос. Все пак след среща с президента Галин Михайлов Верея излезе в Бистрица и дори спечели с разлика.

"Не мога да платя всичко веднага, но до 15-20 дни ще започна да изчиствам задълженията. Бъдещето на Верея не е поставено под съмнение. Отборът ще го има", гарантира през миналата седмица собственикът Михайлов.

Футболистите имат да получават още една заплата, както и шест премии. Три от бонусите са от миналия сезон, а другите за победите над Етър, Левски и Локомотив (Пловдив) през този. Не е ясно дали момчетата на Илиан Илиев са играли за премия и срещу Витоша. След седем кръга от началото на сезона в Първа лига Верея има 13 точки и се намира на четвъртото място, само на три от лидера ЦСКА-София.