Лидерът на Марек Дупница Еньо Кръстовчев се изказа за отминалата среща с ЦСКА.

Вчера дупничани извъртяха 0:0 с армейците на стадион "Бончук" и завързаха още повече битката за шампионската титла.

Кръстовчев обяви, че в Марек не са получавали пари от Лудогорец за това равенство, но ако от Разград им дадат, то те няма да ги върнат.

"Всяка точка е важна за нас, макар че, като погледнем класирането, не ни помага особено. Хубаво е най-вече за самочувствието на отбора, че в крайна сметка може да вземем нещо и от лидерите в класирането".

"Аз не съм чувал за никакви пари от Лудогорец. Ако дойдат, няма да ги върнем. Гарантирам", заяви Кръстовчев пред "Меридиан мач".

"Стойчо нямаше да е Стойчо, ако не плаче след мача. Прави го всеки път. И с 5:0 да ни бяха били, пак щеше да плаче. Тогава сигурно за картоните, които са му вдигали. Това е несериозно".

"Трябва да си оправят собствените грешки. Изобщо не са безгрешни, за да изместват нещата все в други посоки. Да бяха вкарали и сега да не мрънкат".

"Според мен съдията изобщо не повлия на изхода от мача, както се опитват да го изкарат. След тази пресилена дузпа, която им даде, нормално бе да не се подвежда по всяко тяхно лягане", добави нападателят.