Треньорът на Ботев Пловдив Вили Вуцов разкритикува съдията Цветан Кръстев, който вчера свири мача на "жълто-черните" срещу Литекс. Двата отбора си врътнаха зрелищно 3:3.

"Стараем се да не коментираме съдиите. Познаваме Гриша Ганчев, който е един много чист човек, убеден съм, че ако той свиреше мача, щеше по-добре да го свири".

"Имаше 100 процента дузпа срещу Иван Цветков. Защо не се свири не знам? Но нормално, Цецо Кръстев е едно момче, което вижте къде е учило и ще разберете", заяви Вуцов.

"Не съм доволен от резултата. Стана качествен и емоционален мач. Няколко перипетии, поведохме 2:0, обърнаха, стана 3:3, но при 3:3 трябва страшно много да съжаляваме, защото изпуснахме няколко чисти положения".

"При добра концентрация можехме да победим. Литекс е класен отбор, колкото грешки ни напипа, толкова голове ни вкара. Литекс наказа всички наши грешки".

"Хубаво е, че на полувремето направихме подобрения и корекции, спряхме с тия елементарни грешки, които ги отдавам на младостта, неопитността и несработеността".

"Тоя мач загубихме две точки, трябва да ги компенсираме в другия. Не сме дали инициативата на Литекс. При 2:0 да те хванат на три контраатаки това е неопитност. Не може да правим такива елементарни грешки", добави Вуцов.