Треньорът на Черно море Александър Станков обяви разочарованието си след домакинската загуба с 0:1 от Марек Дупница.

Поражението закотви "моряците" на последно място в класирането, с едва две спечелени точки. Публиката на "Тича" пък изпрати Станков с викове "оставка".

Треньорът обяви, че днес ще има среща с ръководството и играчите на отбора, след която ще станат ясни много неща за неговото бъдеще и за това на Черно море.

"Просто съм изненадан от безидейната и слаба игра на Черно море. Нищо не вървеше така, както трябва. Просто и начинът, по който атакувахме противника, беше хаотичен, Нямаше и ритъм. Закономерно не можахме да отбележим гол, всичко ставаше само след хаос."

"След почивката имаше няколко ситуации, които бяха плод на спорни топки и безпомощност в нашия отбор. Разочарован съм от нашата игра. Днес ще говоря пред ръководство и футболистите и ще станат ясни доста неща.

"Не мога да кажа нищо като оправдание. Наистина хората имат основание да са недоволни, защото нямахме никакви аргументи, с които да заслужим подкрепата на публиката".

"Аз лично оправдавам недоволството на феновете, но в крайна сметка те изразяват много емоционално вижданията си. Според мен с основание не бяха доволни от играта ни", заяви Сашо Станков.