Бившият президент на ЦСКА Стефан Орманджиев направи любопитен коментар за моментното състояние на червените и на Левски.

Ормата сериозно разкритикува родните ни грандове и похвали Лудогорец, който през седмицата успя да стигне до плейоф за Шампионската лига и си гарантира минимум участие в групите на Лига Европа.

"Левски има по-слаби футболисти от тези на ЦСКА и това е причината да ги бием постоянно. Нашите играчи са на средно ниво, посредствени. Но тези в Левски са още по-надолу".

"Само като видиш как се представят водещите им футболисти и се чудиш дали да се смееш, или да плачеш. Влади Гаджев е добро момче, познавам го, но той във всеки мач си плаче за червен картон".

"За двамата футболисти с име Валери да не говорим, че е страшно. А централните защитници?! Ако бях директор в някой клуб, въобще нямаше да ги погледна, камо ли да им пипна договорите. На тях им трябват 80 минути, за да се ориентират", каза Орманджиев пред "Тема Спорт".

"Трябва да похвалим политиката, която наложиха Домусчиеви в Лудогорец. Те запазиха своя състав в продължение на 3-4 сезона. Но най-голяма роля в успехите на Лудогорец имат тези, които правят селекцията".

"Тя е най-добрата в България, с най-добре подбраните футболисти, които притежават европейска класа, обиграност и бързина".

"Срещу Стяуа предстоят много тежки мачове. Бях делегат на мачове на Марибор и Легия и мога да кажа, че те категорично са по-слаби от Лудогорец. Но сега със Стяуа нещата стават сложни", добави бившият съдия.