Треньорът на Литекс Красимир Балъков няма да променя начина на игра на отбора за предстоящия двубой с ЦСКА от първия кръг на първенството въпреки поражението от Дьошдьор в турнира Лига Европа.

"Няма да променям начина на игра, на който съм учил футболистите досега. Искаме да играем агресивен и офанзивен футбол, да сме динамични и често да бъдем близо до противниковата врата".

"Нормално е в такъв момент, когато загубиш да има недоверие в някои неща, но ние сме убедени, че такъв начин на игра ще ни донесе успех и затова продължаваме да играем по същия начин", коментира Балъков, цитиран от БТА.

Той допълни, че познава много добре Стойчо Младенов, който също изисква от двоя отбор агресивност, има свои начин на игра.

"Ние сме наясно с играта на ЦСКА, нагласили сме се и искаме от първата минута да сме концентрирани на терена. Надяваме се да стане хубав мач."

Според Балъков, Лудогорец е абсолютен фаворит в първенството. "Това е един много компактен отбор. Няма какво да се заблуждаваме - те са основния кандидат за титлата".

"Ние, ЦСКА, Левски, Берое също ще се опитаме да направим първенството много по-интересно отколкото беше миналата година", каза още треньорът на Литекс.